Sunday, November 18, 2007

Kuidas me Lindaga jälgi ajasime...

Juba ammu on tublidel kobrastel olnud plaan teha pimedas orienteerumis-jooksu.
Nüüd sai see plaan elluviidud.Aktiivseteks eest-vedajateks olid Rene ja tema isa(kes oli ühtlasi ka rajameistriks).
Niisiis õhtune trenn toimus laupäeval 17.nov.Kohaks oli Rosma.Kahjuks oli osavõtjaid ainult 4(Linda,Rene,Raido ja mina).Teistel olid muud plaanid - arusaadav.
Kuna meid oli nii vähe,siis otsustasime Lindaga koos minna,et valgem oleks,sest meil mõlemal olid ,,seasilmad´´,mille valgustus kaugus oli heal juhul 10m.Teistel tankidel olid muidugi tangid lambid kah=).Tangid tegid duelli.Me Lindaga niisama sörkisime ja üritasime õigetesse kohtadesse sattuda.Seda me tegimegi,kuni 5. punktini ,seal tegid ka tangid viga.Me olime jälle totaalselt LOST(nagu Koku jooksulgi).Seejärel me vaatasime korralkult kaarti ja jõudsime mingi sihi peale ja püüdsime jälle end paika panna, aga asjatult.Me ei saanud mitte muhvigi aru.Silmistesime sihte ja maastiku ning otsustasime maha vaadata,et äkki on keegi siin veel jooksnud.Meie suureks rõõmuks olid seal nagli jäljed.Linda küsis veel, et kas keegi üldse läks naglidega jooksma, minu meelest läks.Hakkasime jälgi mööda liikuma,vahepeal kaotasime jälje ja siis uuesti leidsime.Ütlesin,et need on Mitt´i jäljed ja Linda lausus seepeale,et vähemalt pole me ainukesed, kes viga tegid.See julgustas meid.Liikusime aina jälgi mööda edasi.Vahepeal ütles Linda, et me pole orienteerujad,vaid jäljekütid,peaks ala vahetama;).Ekslesime siis edasi, kuni jälle jõudsime tee ja sihi risti, kus ma sain aru, kus me oleme,kuna olin seal korduvalt jooksmas käinud.
See oli üks Rosma jooksu raja osa.Linda vaatas kah kaarti ja lisas, et ka kivihunnikud klapivad kaardiga.Seejärel me lihtsalt hakkasime naerma.Jooksime algusesse tagasi.
Hiljem me korjasime ka mõned punktid kokku,ülejäänud punktid korjasid ära Raido ja Rene.
See, kuidas me seal jälgi ajasime, tundub praegugi veel naljakas.
Igatahes,selline üritus oli väärt osavõttu,ainult et kahju jah, et nii vähe rahvast oli.Rada oli samuti väga mõnus.
Suur tänu korraldajatele!!!

4 comments:

Linda said...

et ma siis omalt poolt lisan veel, kui me end paika panime ei läinud me mitte algusesse tagasi vaid käisime läbi esimese poole rajast.(e.siis 5.,6. ja 7. punkt) rada oli Pearil tehtud liblikana kahes osas mille südamikuks oli algus,lõpp ja 7. punkt kõik ühes.kokku oli metsas 15 punkti. kahjuks me Kärdiga kõikidesse ei jõudnud, sest muidu oleksid teised meid kõvasti oodata saanud:/
Aga kogu ettevõtmine mulle väga meeldis...Lõppus saime veel teed ja küpsist;)...kahju ainult , et klubi ise neid trenne ei korralda , vaid need tuleb kellelgi eraisikul ette võtta kelleks siis see kord oli Posti isa.

Vesisiil said...

endalgi kahju et ei saanud osaleda....aga tervis ei lubanud...

Vesisiil said...

endalgi kahju et ei saanud osaleda....aga tervis ei lubanud...

Triin said...

tundus et teil oli lahe. olin ülimalt kettas, et ise tulla ei saanud..loodan et pühapäeval asi ikka toimub, siis teeme veel rohkem tsõuki ja trenni ka muidugi.