Monday, September 24, 2007

Xdream


Koprakarika ajal mõtlesime Tanniga et võiks minna Xdreami viimasele osavõistlusele Moostes. Muidu kõik super aga vaja leida kolmas liige . OKO . Kutsusime Triini ja ta oli nõus. SUPER. Nüüd oli vaja ennast ajada B-rajale, sest A-rada poleks me jõudnud vastu pidada.Peale 1000 E-kirja Tuulile sain lõpuks teada et vaja jälgida xdreami foorumit , sest mõni võiskond võib teatada et pakub B-rajale kohta kuna ise ei saa osaleda.
Ootamatult ühel hommikul(umbes kell 7) :D helistas Tann, et võiskond BALERIINID 2 loobub oma kohast. HYVARILLO!!! Asusime kohe helistama ja lõpuks oli koht meie.
Alustasime Xunistuseks valmistumist ja treenimist :D tegime kõvat eeltööd.
Kahjuks teatas paar päeva enne X-i Taaniel , et ta on haige ning ei saa osaleda. Olin väga LÖÖDUD sest meie võidu tiim lagunes. Kiirelt otsisime asendaja , et ikka tulemuse kirja saaks. Asendajaks oli kuulus, võitmatu, tanklik ja musklis maratonidehunt KARL KÜRSA!!!!
23 september. Xdream Moostes. Moostesse saamisega oli raskusi aga suure sõpruskonnaga Triin ajas Veriora parima bussi omaniku ja kõige TUUSAMA juhi- Marguse meie kohaletoimetajaks. Kohale jõudes vaatasime et me oleme ainukesed kotikud kes võtavad rajale sööki kaasa. Vaatasime konkurendid üle,seadsime rattad valmiss, kuulasime Piibe nõuandeid ja STARTI!!! Startisime viimasest reast, sest olime ju esimest korda, aga parem oligi, siis ei hakka tangimad kohe tagant karjuma.Esimeseks alaks oli ratta-o.Passisime 2 minutit , et saada kaardid planseti alla ja täie tempsiga minema. Lõpuks ometi saime rajale, see oli hea tunne :D Algus oli rapsimine ja rahvast oli ka nii palju et ei saanud kusagile keeratagi. Igasse järgmisse punkti tõusime jõudsalt. HEA. Kui oli vaja silda ületada siis me lihtsalt trügisime külmavareliselt ja jälle saime mitu kohta ette poole. Temps oli hea. Mina lugesin enamjaolt kaarti ja tegin plaane, Karl tagant kontrollis ja parandas kui vaja oli. Edasi tuli kanuu. Sellest pikemalt ei räägiks, aga siin kaotasime vägapalju kohti , sest polnud varem koostööd harjutanud ja harjumine võttis aega. Kanuus oli muidu närviline õhkkond. Edasi tuli jooks. See möödus vaikuses. Jooksime rahulikus tempos et ennast mitte liialt väsitada. Vahel oli ka paar lisaülesannet , mis meile raskusi ei valmistanud(näiteks komposteerimine puuotsas ja jõe ületamine trossidel). Siis tuli uuesti rattasõit. Tegime ilusaid möödumisi ja etapi valikuid. Sellega võitsime palju kohti. Kahjuks oli ka üks väike jama rajal. Minu (Taanielilt laenatud) planset ei pidanud meie hullule tempole vastu ja purunes hetkeks. Selle probleemi lahendasime üpris kiirelt, aga mõned tiimid kellest me enne möödusime , said meist uuesti ette aga mitte kauaks. Vahepeal oli veel lisaülesanne: tiimiga koos BELLARUSSI kummi veeretamine. See läks meil vaevaliselt aga ikka suutsime . Enam polnud palju lõppu. Tegime SUPER etapi valikud ja temps oli hull. Lõppus oli veel väga lahe lisaülesanne : puuotsaspunkt , takistusrada ja palju muud huvitavat . Finišeerisime vägagi võidukalt. Koht kokkuvõttes B-rajal 66. ja sega võiskondades 16.
Päris hea esimese korra kohta. Aeg oli meil 4h 51 min ja 14sek


Lõppkokkuvõttes võib igati rahule jääda. Saime väga hea kogemuse ja enneolematu elamuse. Me olime psühloogiliselt üle ka kaasvõistlejate mõnitustest nagu näiteks: mida..... 12. aastased tüdrukud lähvad mööda ning vanad olete tüdrukud? ja paljudest teistest sõimudest.

Vähemalt mina jäin selle üritusega väga rahule ja osalen kindlasti xdreamil ka tulevikus.
Suur tänu ka korraldajatele, kes suutsid ette valmistada sellise hubitava raja.


Koju tulekuga oli ka raskusi aga lahendasime selle hästi.
Lõpus nägime ka vihast OTTAST kelle ratas ei pidanud kiirele väntamisele vastu ja kahjuks pidid nad katkestama.

Kui tahate veel midagi lisada siis kommenteerige julgelt!
OKO

7 comments:

Piibe said...

Piibe nõuandeid!?:D...einoh, järgmine aasta võtate siis juba A-raja, eks?
Ja Post:D su pilt on eesti Päevalehes(pkm) ,otsi üles...nagu ütlete: lihtsalt sillas vms;)
Piibe

Triin said...

NONII, kanuu seiklusest oleks võinud ikka rohkem kirjutada:P ok nali, aga noh tegelikult kui järele mõtlen siis ajab see asi mind ainult naerma, mis on ju ainult positiivne!! mina kaa, suurima hea meelega xdreamile uuesti. väga tore oli teiega seal;) nägin ka eile seda pilti... täiesti sillas!! oko.

Vesisiil said...

täänx nüüd tekitasite minus ka isu:P
niiet järgmine aasta paneme juba ohkem kui ühe võistkonna välja või miis?

alar said...

mis värk on B-rada???!!! ma ootan ülekannet, post!!

Anonymous said...

post ma olen sus pettunud, sihuke karumürakas peaks ikka A-rada jooksma mitte jooksma vaid spurtima

Triin said...

ai post kõik rebivad ikka nii et vähe pole:) KARUMÜRAKAS:D ma juba hakkangi uskuma, et B-rada on su jaoks mõttetu!:)

Rene said...

ma ei ole mingi karumürakas:D
ja B-rada oli piisav. Jonatan on selline tank et tema võiks jah A rada spurtida